1529733_10202774764952055_1218550102_o

Kesia Meyer – Om Meg

Mitt navn er altså Kesia Meyer, jeg er 28 år og bor i Bergen. Jeg er gift på sjette året med min drømmetype, Marcus, og sammen har vi en søt enebolig og en liten russisk toy terrier som heter Mia. Jeg er en skikkelig matentusiast, og brenner for at folk skal forstå at helse og mat henger tett sammen. Jeg har tro på at en god tarmhelse er nøkkelen til bedre fysisk helse og hos noen psykisk helse også.

Jeg har faktisk fagbrev i grafisk design, men jobbet med fiber (internett) i mange år før helseproblemer tvang meg ut av arbeidslivet, noe som jeg savner masse. Jeg lider av IBS, ME og Fibromyalgi. Tre sykdommer som setter meg tilbake i hverdagen. Det er ikke så mye hjelp å få for disse sykdommene. Men jeg har prøvd alt som legene har forslått, uten så mye bedring. Jeg gikk på lavFodmap i 1,5 år. Dette hadde en viss effekt, men dessverre så sluttet effekten på meg. Men etter at jeg begynte med «kraftmat» så fungerer kroppen min mye bedre. Jeg kaller det «kraftmat» fordi jeg får krefter av maten. Også fordi det består av mye mat lagt på kraft. Men det er vel en blanding av steinalder, paelo, lavkarbo, glutenfritt, laktosefritt og tradisjon mat (som kraftkoking og fermentering) eller noe sånt. Min sykdomshistorie er ganske lang, så jeg skal ikke fortelle alt her, men du kan lese mer om dette innlegget.

Jeg har hatt mange oppturer og nedturer, og selv om jeg fremdeles er syk så brenner jeg for å lære andre om hva jeg selv har lært og erfart når det kommer til mat. Det vi putter i kroppen har virkelig noe å si. Så nå holder jeg på å utdanne meg som Kostholdsveileder på Tunsberg Medisinske skole i håp om en dag få lov å hjelpe andre. Denne bloggen er for å hjelpe, inspirere og lære andre til å se hvor enkelt det kan være å spise og leve godt.

I dag er jeg ambassadør for Naturligliv.no en nettbutikk jeg er så stolt av å kunne fremme da jeg brukte den hele tiden før jeg ble ambassadør.

Jeg er også så heldig at jeg for tiden er testperson av en sammenleggbar infrarød sauna fra radianthealth.no.

Hvis du lurer på noe så er det bare å legge igjen en kommentar eller ta kontakt!

DEL
Kesia Meyer

Kesia Meyer

Mitt navn er altså Kesia Meyer, jeg er 28 år og bor i Bergen. Jeg er gift på sjette året med min drømmetype, Marcus, og sammen har vi en søt enebolig og en liten russisk toy terrier som heter Mia.

Kosttilskudd

Så var det dette med kosttilskudd da. Før jeg la om til Kraftmat så var jeg hos legen og tok blodprøve og

Les mer

Fermentering

Da er vi allerede komt til Fermentering. Dette er et stort tema som vi skal dekke bare på noen få sider. Så jeg

Les mer

Kraftkoking

Hva vil det si å koke kraft? La oss begynne med litt kunnskap. Kraft er kjent for sine helbredende egenskaper.

Les mer
Motta siste nytt

Abonner på vårt ukentlige nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

*Jeg erkjenner at ved å fylle ut dette skjemaet, oppgir jeg e-postadressen min for å registrere meg for markedsføring for kraftmat og for å motta kampanjetilbud, rabatter og salg nyheter via e-post. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke på Unsubscribe nederst i markedsførings-e-postene våre, eller ved å sende oss en e-post på

*vi behandler personopplysninger slik som er oppgitt i personvern.